Saturday, September 12, 2009

Salam Aidilfitri

Pejam celik-pejam celik..dah semakin hampir dengn lebaran..dan mkin hampir ngn besday aku..hehhe..dh bnyak tahun dh rsnya besday aku jatuh pada bulan puasa..Alhamdulillah mudah-mudahan berkat..17 september ni hmm genapla umur aku 23 thn..dlm masa 23 thn apa yg dh aku capai..rsnya x bnyak sgt..ala kadar je..aku perlu berusaha keras lagi..tp aku bersyukur..cz azam aku dh bnyak la jgk tercapai alhamdulillah untk taun ni.. hmm di kesempatan ni aku nak mengucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir dan Batin..mohon maaf andai ad tulisan aku yg menyingung perasaan kalian...sedih la laptop aku x elok2 lagi..rupanya ad masalh pada pr'cer or kipas..hmm...mcm2 la hai..nak rayani..org sibuk nk wat persiapan raya wt hal la plak... kt sn aku ad sertakan kad raya..untuk sahabt2 blog akuni..sudi2 la ambik ye..aku x buat sendiri..cz yela laptop rosak..hmm terpaksala ambik dr internet je..

3 comments:

nohas said...

Selamat Ulangtahun & Selamat Hari Raya..maaf zahir & batin

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini. Semoga bermanfaat insyaAllah..Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain(Hadis riwayat Al-Qudhi).

blog anda bagus...!!! Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa. Selamat hari raya.. Semoga dipertemukan dgn Ramadhan yang akan datang insyaAllah. Maaf Zahir & Batin.
semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

tq semua