Thursday, December 12, 2013

Creative Daie

Assalamualaikum semua...

Lama tak menulis...ni baru ada masa...nak guna henpon berblog cam tak best so..terpaksala lambat update..huuu..walaupun sebenarnya banyak sangat cerita nak story mory...ni dah settle masak...Qalesya pun tidoq lagi kebetulan Mak Tok dia ada dok jaga "ndoi" (buaian) hehehe.. so mama sempatla curik2 masa berblogging..cewah...

Alhamdulillah class art n craft untuk sesi yg ke 2 telah berjalan dengan jayanya...cuma tak sempat nak update gambar haritu..tapi alhamdulillah...berjalan  dengan baik..

selesai..sesi bergmbr plk

amsyar...

hani & shahida ..asyik buat salt dough

shirt painting...
so, untuk class seterusnya aku dapat tawaran utnuk buat satu kelas seni di Akademi al-fan..untuk program madrasah mereka..alhamdulillah..tq sis Fairuz..cz percaya dan berminat dengan apa yg sy ajar..heheh..tapi untuk programni agak berbeza dan aku rasa lebih menarik lagi kerana..melalui class ni pelajar akan belajar Fardu Ain..kira combine art class dan fardu ain. Kitaorang actually asaskan program ni adalah untuk memudahkan pelajar dan secara tidak langsung menarik pelajar untuk belajar agama..insyaallah..harap-harap berjaya la ye...doa2kan

2 comments:

nohas said...

wahh..creative ni, nak tahu jg mcmana, semoga boleh diperluaskan lepas ni..boleh buat franchise..

sorry, tak dpt hadir event haritu, kena kerja sampai petang..

eB said...

kiranya u yg wat kleas la nih ya? nmpk sgt2 menarik. eB mmg suka art :)
ps: eB x pernah gi legoland lagi... bukan sama ya? he3...
tiket x pernah turun pn USS tuh... naik lagi ada la...
sori kalo silap :)