Thursday, May 9, 2013

craving to be a baker..hahaha

Dah lama rasanya x write something dalam blog ni..sibuk sikit...banyak nak kena uruskan..cewah....ala2 macam PM plak ...hmmm tak taula sekarang ni makin menjadi2 plak minat aku dalam bakeryni....dasyat2...minat ni sebenarnya menjadi-jadi semasa pregnant kat Qalesya....si musyuk macam mama...:) then sampai la harini...minat tu mcm makin bertambah-tambah pulak..macam terlebih tambah baking powder dalam tepung..hahaha..dan semakin bnyak la pualak buku-buku resepi di dalam library kat umah...tak pekan..tambah ilmu...

this week ni aku tringin sangat nak wat cream puff  ngn kek choclate moist...so yummy....nanti iallah kalau dah berjaya misi ni kita upload gambar....ye,,,,



1 comment:

Yati said...

Wah... happy baking! :)