Sunday, October 27, 2013

Making #pulut seri muka#

Assalamualaikum semua...

Dah dua minggu rasanya blog ni tak berupdate.. ngeee ^_^....biasala..banyak tugasan yang nak di selesaikan...untuk post kali ni saje je nak share..haritu buat pulut seri muka..tetiba je teringin nak makan..:)
nak beli kat sini tengok macam susah sangat nak dapat..pastu mahal kan...makan pun tak puas...so aku  pun decide nak buat sendiri..heheheh 1st project kuih tradisional...

Actually tak pernah pun buat kuih ni ...kebetulan barang-barang nak buat kebanyakkan nye ada kat umah just beli pulut ngn kelapa je..so apa lagi start my project..pas siap masak tengah hari...sambil-sambil my lil pricess pun mood baik je...terusla ....

Alhamdulillah ni lah hasilnya...jom layan jela...


siap sudaa...tapi tak berapa cantik ngeh..ngeh ^_^

2 comments:

nohas said...

biar tak cantik tapi sedap..first timer, nanti dah expert, cantiklah jadinya, InsyaAllah..

Yati said...

Orait la tu. Takpe rupa tak cantik pun, sendiri makan juga. :)
Tahniah, berjaya buat!