Tuesday, November 26, 2013

Kelas art & art bhg 1

Alhamdulillah semalam dah selesai kelas art & art untuk toodler..alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..terima kasih tak terhingga buat en somi terchenta...cz bnyak sangat menolong..dan terima kasih juga kepada Kak Fairuz selaku..orang kuat Akademi Al-fan memberi keizinan membuat kelas di tempat beliau..serta banyak menolong mempromosikan kelas ini...terima kasih sangat...tak lupa juga buat my lil princess Qalesya thank you syg...cz bg kerjasama pada mama..heheh..:)..begitu juga dengan parents yang sudi hantar anak2 kecil anda untuk belajar bersama saya...

What ever..alhamdulilllah semuanya berjalan dengan lancar for toodler class yesterday..syukur....untuk pengetahuan rakan-rakan blogger yg lain iallah 4 Dec ini juga aku akan adakan kelas art&crft bhgian ..untuk class yang ini kita campur...apa pembelajarannya? pembelajarannya ialah kita akan ajar craft menggunakan salt dough + wooden craft + stencil / painting shirt. bayarannya ialah RM 80... :)

Class semalam really2 enjoy full with all the kid... semuanya memberi kerjasama yang baik...okay apa kata kita layan gambar-gambar class art semalam... jom..

Hannah..sibuk colour key chain ..(5 years)

Hannah hasil kerja alphabet...suka dia cop2 tapak tangan

Asyik

Hasil nya...taraaaa

Ensomi...sibuk tolong letak gam..heheh tq

Danish 4 years

Aijaz 4 years....aktif sangat

pandai posing budak2 ni

with me& Qalesya..siap tepuk tangan lagi Qalesya,happy

Aijaz..

Aqlan..khusyuk..je..

Colour...nak buat buat caterpillar guna egg carton

me...

Danish with his sister...:)

Bestttt

Aqlan malu-malu..kucing...:)
Alhamdulillah...

7 comments:

nohas said...

nak masuk juga, best main dough ni..

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

jom la kak.. heheh

Yati said...

Wah... looks like the kids really had fun! Tahniah ya Ayong, buat kelas macam ni, budak-budak mesti suka. :)

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

Tq..kak...harap2 begitulah...

eB said...

slm zaiarah kembali...
tg sudi zaiarah kami...

love art... budak2 tuh pn nmpk seronok... (",)

utk komen u kat blog TLF tuh: kalo nk diikotkan byk tanggapan org luar psl ibu2 yg beranak rapat nih, bukan org luar jerk,
family kita sendiri pn ada yg g2... x kira la sedara ke, family mertua ke, mmg sumanya sama...
tapi as ibu, walopn ms tuh kita marah, yelah bila preggy kita mmg cepat sentap kan... tapi eB saran luahkan jerk...
jgn bagi muka, susah kita drg bknnnya tahu pn...
luahkan rasa tuh lebih baik dari mkn dlm, sbb ia akan effect emosi bb... lahir sok cengeng jerk kejenya...

yg pntg family kita yg paling rapat... ibu, adik2 beradik & suami... drg hepi kita pn hepi...
gd luck ya... smoga segalanya dipermudahkan buat u... aminnnnnnnnnn

ps: x susah pn nk jaga drg... memeriahkan hidup kita lagi ada... ;p

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

to eB: tula skrgni tgh kumpulkan stamina...tq eB for your support..

eB said...

yezzaaaaa
kumpulkan stamina & masa...
habeskan ms ngan drg sgt2 berbaloi... gi mn2 sgt sronok kalo dpt angkut skali kan... ha3...

ps: jom gi cuti USS sama2... ngeeeeeeeeeeeeee yiippiii (",)