Wednesday, May 13, 2009

tag

sejak 2 menjak ni aku sering di tag..hehehhe..so untuk tidak menghampakan org yg mentag aku dgn suka hatinya menjawab tag2 ini..
1. anda rasa anda hot?
entah biasa je..terpulang kepada sesiapa yg mentafsir..cz diri ni x rasa hot pun.heheh cm kdg2 hot kat org adela

2. upload gambar kegemaran anda.



3. kenapa anda suka gambar ini?
sebab gmbr ni hari aku grade...huhuh..buat pertama kalinya aku pakai jubah konvo..

4. bila kali terakhir anda makan piza?
dh lama dah x mkn..tp taun lepas la..lama kan..ad org nak blnja ker?


5. lagu terakhir yang anda dengar.
"ketulusan hati.." marshanda..
6. apa yang sedang anda buat selain selesaikan tag ini?
menaip,chating,wat design layout buku..
7. selain dari nama anda sendiri,anda suka dipanggil dengan nama apa?
ayong...dan ("Syg" tp ni untuk org istimewa je..huhuhu)

8. tag lagi 6 orang dengan hati yg terbuka tanpa rasa kekesalan. sila lakukan kalau tak kena denda mandatori.
1- Solehah
2- Mumy Hannan
3- anumz
4- k.hani salwa
5- nohas
6- selamburb (hafiz)


9. siapa no 1 kepada anda?
Solehah: sebab dia shabat pertama yg aku kenal semasa dlm dunia blog..actually seblm berblog pn dh kenal...hehhehe
10. bagaimana pulak dengan no 4?
k.hani-sebab dia best..seorg peguam yg sempoi dan kelakar...tp takut bl dia moody
11. kata sesuatu tentang orang no 5.
nohas-seorang yg penuh kata2
12. bagaimana pulak dengan orang no 3
anumz-seorag gadis yg penuh dgn 1001 cerita..yg sgt sygkan bntag..kucing Oden yg "kiut"
13. siapakah orang no 2.
Mumy Hanan- seorang mummy yg snetiasa berjiwa muda..dan suka masak..bl akk nk buat cake untuk kt...pertama kali chat terus rapat..tp entah knp tetiba dia mkin mendiamkan diri...merajuk ke kak...
14. bagi pesanan anda untuk orang no 6.
huhuhu..hafiz semoga terus sukses dlm berblog..dan sentiasa memmberikan idea2 yg bernas



6 comments:

Mummy Hanan said...

salam ayong,

akk datang lagi kat sini..kira akk fikir awk mungkin online tp tak juga..mungkin dah akhir dik, dah kul 11.10mlm...
Akk tak merajuk lah..cuma blum rezeki kta utk berchat lagi..tp kkdg akk dtg juga kat sini cuma tak tinggal jejak je...
Akk rasakan lebih baik awak bg kat akk no hp, mungkin kta boleh bmsg kan...rasanya tak mahal sangat kot.. sbb kdg2 akk ada juga bmsg ngan RH....
ok lah...jgn risau, akk tak lupa msh ngat kat ayong..rindu juga nak chat lg..sbb akk suka chat ngan ayong...Nanti lah klau ayong dtg kat Brunei..akk msak kan ye..hehehe
Hemm satu lagi, konfirm nsya allah akk pegi.. so tak jadi ke nak emil akk....
Miss u dear sis....muahhhh

MrYusSmile said...

Good gurl..hehe..b'jaya jgk dia ek.

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

to mumy:heheh tq

to Mr Yus:masih perlu berjaya lagi..mr Yus

Nurhani Salwa Binti Jamaluddin said...

salam Ayong,

Tak jemu2 ayong tag kak hani, tapi tak pernah kak hani jawab. Ada masa nanti kak Hani jawab lah.. Seminggu ni tak tau sama ada akan post entry baru or tak, sebab risau tak ada line kat tempat kursus.Anyway, kak hani memang best! hahaha..

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

to k.hani;hehehhe x pe kak..kt x pernah jemu bnda yg selalu kt wat

nohas said...

Alamak ingatkan satu je,rupanya dua..mungkin nanti jawab ye..

Penuh kata2..actually, I'm a woman with a few words (in real world)..