Wednesday, January 12, 2011

habis madu sepah di buang & My second project mobile phone charm cross stitch kits..

kita semua mesti dah biasa dengar perumpamaan seperti tukan..dalam kehidupan ni sebenarnya dah biasa dan kt akan melalui situasi sebegini..x kira la siapa org tu,apa jawatan dia sekali pun, berapa usianya..pasti akan melaluinya..kadang2 aku pelik jugak dengan sesetengah sikap manusia yang berperangai begini..bila diperlukan orang tu ditatang bagai minyak yang penuh, dijulang tinggi tapi bila dah tak diperlukan dibiarkan begitu seperti nasi yang dibiarkan..lama kelamaan menjadi basi..hurmm biasala lumrah alam..

Cuma sebagai manusia yang digunakan akal fikiran yang waras dan matang..sepatutnya kt x perlu ade sikap buruk yang sebegini..kt kena ingat tak selalunya kita di atas..kadang2 kita akan dibawah jugak..dan kt jugak memerlukan orang lain untuk membantu, menyokong kt..huhuh.cewah aku becakap mcm motivator plak...x dela just nak share..kadang2 kt tak perasan dan x sedar tentang benda2 ni semua...ok la..don't want to talk much about that...:)

hahha harini pas balik dari mgjar tuition kat PJ tetiba tekak ni teringin nak makan cheese tart ngn egg tart.so dengan semngtnya aku drive la ke taipan.kt kedai kek berry's hurmm nak beli benda alh tu..kadang2 bila penat2 keje nak jugak mnje kan diri kan..sian dia...hmm sedap..


pastu aku singgah kedai mayfair kraf kat area situ jugak..bli barang cross stitch.. nak wat the next project..adalah....huhuhu "mobile phone charm cross stitch kits" bunyi cam best je kan..harap2 mnjadi..



ni cntoh je..mcm ni..tp yg sy nye blum jd lagi masih dlm plastik..hehehe

4 comments:

Yati said...

Kak Yati panggil Mar ok?
Ingat ke, Mar yang buat tu. Comel, senang sebab dalam bentuk kit. Tak sabar tengok Mar buat.
Sedapnya tengok egg tart tu.

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

akk tq sudi kunjung blog kt lagi..n support my hobby.

akk pggil saya ayong je..nama saya sebenarnya fatahiyyah,mardhatillah tu just nick name je..hehehe

hurmmm egg tart memg sdp..akk suka?

eL said...

Ayong...akak nak oder 1. Huruf I :-) Ke tak jual? hehehe

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

to k.el:boleh kak..nanti kt buatkan..ala untuk 1st time ni kt kasi free je kat akk x yah bayar..huhuh promotion