Tuesday, January 11, 2011

my cross stitch

actually saje je nak posting gambar cross stith ni tp x siap2 lagi..adi skit je lagi..yela skrg ni aku agak sibuk skit..jadual pack hari2 x de masa nk write somthg dlm blog..tp niat di hati tu memg nak..hurmm tp yela masa tak mengizinkan...juga tenaga juga tak mengizinkan..ni pun sebenarnya dh ngntok2 gak..tp memandangkan dah terbukak internet so tulis jela..heheh...
ni cross stitch yg aku wat..sila comment..to k.yati...komenla..heheeh akak kan sifuu..





ni set benang aku..heheh bnyak x?

4 comments:

Laoshi said...

Salam. See, you can do it if you want, as the saying goes "If there is a will, there's a way". Ready for the next project? This time round, no need sifu already lah!

Cheers.

Yati said...

Cantik. :)
Huruf ke tu, belakang bunga?

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

to laoshi:tq laoshi for teaching me how to make the cross stitch..i really2 enjoy it.

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

to k.yati: aah huruf kat blakan bunga tu..tq kak..