Thursday, April 16, 2009

...bersua..

ermm terasa dh lama xmenulis di blog ni huhu terasa rindu plak..kebelakangan aku telah berkesempatan mengenali ngn lebih dekat lg kawan2 blogger..ye la sebelum ni kt x pernah chatg pun kan..just tggalkan komen je...baru2 ni aku telah berkesempatan berchatting ngn kak hani..huhuu..siap bertukar-tukar no enset lagi...rupanya k.hani ni sgt knal ye ngn bdk umah aku..sorg ustzah tu.. x sgkakan kak..dunia ni kecik je..kt brjumpa di ruang maya tp realiti nya..semakin hmpir..org2 nya..kmudian aku mndpt e-mail ukhwah dr k.el..huhu..tq ya k.el sudi teringat kan kt...semoga ukhwah yg terjalin terus berkekalan..kemudian yancz g terbaru aku berchattg ngn mumy hannan..huhu ramah btul akk ye..sy mntak maaf la kak x sempt nk chatg lama cz ada sorg akk ni mntk tlg aku crikan kawan2 lama dia zamn 80-an dl kat face book..so aku terpaksala..menamatkan perbualan chat kami..maaf ye kak...

Face book...
huhuhu..skrg aku dh ada face book..add la erk..sebenarnya dh lama dh someone ni invite aku untk join face book tp hati ni x nak lagi..huhu tetiba..haritu terign plak..so aku pn buatla..ramai org kata face book best lg dr frdster..solehah pn kata face book lg best dr frindster..kawan aku kt kolej si iva tu pn kata best..x pela aku akan cb..cm face book aku x la secntik dorg..huhuu

5 comments:

anumz sarah said...

Ayong,anum nak add ayong. Minta email ya?^^ Please~ hehe...

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

anumz ni emailnya noor.fatahiyyah@gmail.com..hehe add la

Mummy Hanan said...

Salam Ayong, hemmmm dah ada Fb ye... hah akk pun ada tau..ah awak cari le ye... lepas tu add akk ye.... My Fb under "Noraidah Yussof"...btw that my real name n Yussof my hubby names... ky loking forward in FB....

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

ok kak..tq ya

Emblem of Purity said...

Semoga bertambah kenalannya :-)