Tuesday, April 21, 2009

Pesta buku

Salam semua..huhuhu rs dh lama x post ape2..huhu..bknya apehla..mgkin mood untuk menulis itu x smpai lagi..mggu lepas hari ahad aku sempat pergi melawat2 dan mghabiskan duit kat pesta buku..hhuu meg best gila dibuatnya..melihat pelbagai koleksi buku2 ilmiah,novel,kitab2..macm2 la..

wktu pesta buku tu aku sempatla berkunjung ke booth Al-Hidayah..dan sempat la jgk membeli sebuah buku..karya penulis yg amat aku suka gaya penulisannya. siapa lagi kalo bkan Kang abik..Habiburrahman alshirazy...huhu..aku beli buku "pudarnya pesona Cleoptra"..argh...bagus banget..isinya..x tau nk ckp..dh khatam pn aku bc..heheh..kalo tdk nak beli buku kitab cinta yusuf dan Zulaikha..tp x cukup fulusnya...tp..even buku

kang abik yg aku beli tu nipis dan harganya hanya RM10..tp isinya..sgt berbaloi..kemudian aku berjalan2 lagi bersama sahabt2 yg lain..aku sempat berkunjung ke booth syarikat aku keje dulu.."Jemari Seni Publishing"..niat hati hanya nak berjumpa boss lama dan kakk2 penulis..dan membeli novel terbaru k.naz..tp x sgka plak ditawarka keje part time..untk keje..huhhu

kejenya 1 hari je..menggantikan adik praktical..yg nak amik muet..so aku pn terimala..nampak gayanya setiap kali pesta buku masukni dh 3 thun berturut2 aku involved..untuk akk2 blogger k.el,k.hani,mummy..kalo nak jumpa dtgla..pesta bukuni..hari sabtu kt booth jemari seni..di dewan tun Hussein Oon..selain blh beli bk..blh rapatkan ukhwah kan...

pastu semalam..aku call drving school..heheh gud news..lesen L aku dh siap alhamdulillah..setelah pelbagai dugaan..so aku dh blh bljar driving...



6 comments:

UnaChenta said...

Beshhnyee...jeles jeles! hehe

Pudarnya Pesona Cleopatra ~ boleh review sikit ceritanya ayong? :)

Mummy Hanan said...

Hah, kan betul akk cakap... akk pun jeles nie... knp lah ye hubby akk tu tak bnrkan akk pegi KL semalam sja...
dia buat muka selamba sja...hemmm rasa nak goyang2kan badan hubby akk tu...
Ayong, awak ambik le gmbar2 yg menarik kat sana tu, nanti post kat sini dan akk bule le tumpang tengok kan?.....
Pa pa pun tahniah atas lesen l yg dah siap tu..hah bila lagii pandu krt nie....

anumz sarah said...

salam ayong,
sbnrnye anum agak keciwa tak dpt ke pesta buku...disibukkan dgn prep exam yg extreme ..-_-...uuuu...

tapi xpe,anum dah tampalkan senarai list buku terbaru yg ingin dimiliki. Wah.... ada pudarnya pesona cleopatra?? Jika ada masa, review ya?? Nak tau...nak tau... nak tau...hihi..^^

cayang ayong!!

Nurhani Salwa Binti Jamaluddin said...

salam ayong,

Insyaallah ada masa kak hani drop by. Jumpa kat sana :)

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

ok iAllah..

Emblem of Purity said...

Adikk...alaaahai...nape la tak sms kak el. Kat Jemari Seni rupanya. Akak baca entry ni pun dah lambat. Takde rezeki nak jumpa kat sana.