Friday, April 24, 2009

cara-cara nak order

salam semua..
ada yg tanya saya macam mana cara nak order telekung ni..ok camni..maaf la ye semalam lupa nak sertakan sekali caranya...sesiapa yang berminat anda boleh lah..



  1. Bank in kan duit anda ke dalam akaun BANK ISLAM sy 14-014-02-082098-6 (Noor Fatahiyyah bt Mohd Amin)
  2. Blh sms di no ni 0195210514 @ email kt :noor.fatahiyyah@gmail.com
  3. tidak termasuk harga kos penghantaran. Harga kos penghantaran RM6 (pos laju)

4 comments:

MrYusSmile said...

telekung tu brp hinggit...ada sample x??? nk tgk..saiz bleh pilih..??

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

telekung tu ad sy postingkan kat blogni MR Yus..siap ngn gambr..dan harga..Mr Yus boleh tgok ye..kalo berkenan..

nohas said...

Salam..akak dah beritahu kawan ofis tu, nanti kalau dia nak order, akan SMS or e-mail to you..

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

ok kak..tq..huhu