Thursday, April 2, 2009

Reflexsology

tadi petang aku pg ke post office kat carrefour subang jaya..nak poskan borg permohonan aku sebagai pembantu lecturer kat kolej aku dl.. hehehhe..terign nk berkhidmat kat tempat blajar dulu..mencurahkan bakti..huhu x salahkan kalo ad rezeki..dan lebih terjamin masa depannya....sahabat semua..doakan kejayaan aku ye..doa dr kalian amat aku harapkan.. lepas aje aku ke post office aku berjalan2 seketika..sementara 2 org seorg teman aku lg mahu membeli kepeluan peribai masing2..sekali..aku terpandang satu kedai yang tertera "manjakaki"..

wa..agak menarik..dekorasi ked
ainya jg mnarik.ala2 bali gitu..tp yang menarik pada tawaran reflexsology ..RM20 untuk 30 minit ok kan..so aku pn masuk la kekedai tu first sekali aku bertanyakan siapa yg mengurutnya..yelakan..takut pulak kalo lelaki plak..bahaya..so dia ckp perempuan..so..ape lagi aku pn cuba la..haaa..best sesekali memanjakan diri.. mula2 tu dia siap suruh aku rendamkan kaki kat dalm air



suam..siap ad aroma terapi lagi..wa memg best..macm puteri..pastu dia siap lapkan kaki aku lagi..waa..x pernah dilayan sebegitu..wakakaka..kemudian..br la dia start mengurut..aku ad masalh kat bahgian bahu cz selalu bawak bnda berat2..heheh biasala..selalu mengilek beg laptop kesyagn ku ini..huhu..pastu aku ad masalh dengn mata..aku tnya la ngn akk tu blh elok ke kalo wat rawatan ni..dia kata..blh..iAllah..blh k
er taman2??aku pn bkn tau sgt..

3 comments:

Nurhani Salwa Binti Jamaluddin said...

Wah! Syoknyer!! Bila nak spa kaki dengan kita plak? Hehehe.. Esok kak Hani ada game volleyball dan pingpong di KUIS. Meh la datang jadi pom-pom girl..malam esok first game.. kalau menang, sabtu main lagi..

MrYusSmile said...

menarik tuh...
ari tpak kaki leh tahu punca saraf..
tapi yus nk try manjakaki yg guna kan ikan..mesti best..ada satu dkt BB..nk try la..hehe

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

to kak hani>..huhuu..meh la dtg sini kt bawakan..esok kt keje la kak..ad tuisyen..

to Mr Yus>yg ikan pun best gak..huhuhu